Griepfiscalisten.pngKOP-BNDS-NL2010.pngUTS.jpglogo addvo.pngludo aaarts logo.jpgricoh_Imagine-Change-logo_RGB-97pix (PNG).png

John de Leeuw wederom tijdritkampioen BWF

Op 20 mei organiseerde Tijdrijders Team Zundert (TTZ) onder leiding van ons vroegere bestuurslid Ad van Broekhoven weer de jaarlijkse tijdritwedstrijd in Zundert. De organisatie was weer prima voor elkaar, maar dat kun je aan Ad wel overlaten. Maar liefst 100 deelnemers kwamen uit alle windstreken opdraven voor hun individuele strijd over 26,5 kilometer. Het parcours van 8,8 kilometer door het buitengebied van Zundert moest drie maal gerond worden. Aan het materiaal zou het niet gaan liggen; de parkeerplaats van Stuivezand stond vol met het mooiste spul.

TTZ stelt jaarlijks een aparte uitslag op van de deelnemende BWF licentiehouders. Met die klassering zijn ook klassementspunten te verdienen. Er stonden 5 BWF licentiehouders aan de start, waarvan Wim van Beek en Jack de Klerk de rit op hun gewone koersfiets reden en daar toch lekker rap mee voor de dag kwamen. Maar de snelste was, zoals ieder jaar, John de Leeuw, met onze kersverse licentiehouder Peter de Koning op plek 2 en Jack de Klerk op plek 3. De BWF mannen kregen precies bij hun start een 10 minuten regen te verduren en de wind trok dan ook aan. Het was dus lekker pittig koersweer, al brak de zon ook weer geregeld door.

De gereden snelheden:

1. John de Leeuw (Breda),    43 k/u

2. Peter de Koning (Brecht), 41,7 k/u

3. Jack de Klerk (Breda),     40,1 k/u

4. Wim van Beek (Bavel),    38,6 k/u

5. Wouter Jaegers (Tilburg)  38,4 k/u

Kom volgend seizoen zeker ook meedoen, het is een mooi en strak georganiseerd evenement! Bedankt Ad en TTZ voor de organisatie en de klassering van de BWF licentiehouders.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 •  

   BWF Amateur Kampioen 2017

   Kampioen Leys

              Thomas Leys

   
 •  

   BWF 50- Kampioen 2017

   KAMPIOEN

             Tom Nelen

   
 •  

  BWF 50+ Kampioen 2017

   Kampioen Mies

              Pieter Mies