Griepfiscalisten.pngKOP-BNDS-NL2010.pngUTS.jpglogo addvo.pngludo aaarts logo.jpgricoh_Imagine-Change-logo_RGB-97pix (PNG).png

Sluitingswedstrijd

Zondag 24 september sluiten we het seizoen al weer af. Met een wedstrijd in het wielerdorp van Nederland, St. Willebrord. 

Wedstrijd

Helaas was er geen mogelijkheid voor een A-programma. We rijden dus in 50+ en 50-, waarbij dus binnen de 50- alleen de amateurrenners met een BWF amateurlicentie ook mogen starten. De wedstrijden zijn weer op de bekende ronde 'rond de kerk'. 

Rugnummers

Na deze laatste koers kunt u de 5 euro borg terugkrijgen door uw rugnummer in te leveren. Het mag overigens duidelijk zijn dat we volgend seizoen met een veel sterker type rugnummer zullen gaan rijden.

Klassementen

Na afloop van de 50+/start van de 50- zal de uitreiking van de prijzen voor top-10 van het klassement plaatsvinden van de 50+ categorie.

De uitreiking vindt plaats in de permanence, 't Oude Cafe aan de Dorpsstraat. 

De klassementssponsor WIM DE VOS FIETSEN, die wij hiervoor al meerdere jaren dank verschuldigd zijn, zal zelf aanwezig zijn om zijn waardebonnen te overhandigen. De top-10 wordt dan ook nog op de foto vereeuwigd.

Voor de 50- categorie zal deze uitreiking plaats vinden na de finish/huldiging, dus tegen 13.30 uur.

De uitreiking aan de top-10 amateurs zal daarna plaatsvinden.   

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 •  

   BWF Amateur Kampioen 2017

   Kampioen Leys

              Thomas Leys

   
 •  

  BWF 50+ Kampioen 2017

   Kampioen Mies

              Pieter Mies

   
 •  

   BWF 50- Kampioen 2017

   KAMPIOEN

             Tom Nelen