Griepfiscalisten.pngKOP-BNDS-NL2010.pngUTS.jpglogo addvo.pngludo aaarts logo.jpgricoh_Imagine-Change-logo_RGB-97pix (PNG).png

Ad Valentijn brons op NK (60+)

Zondag 14 augustus vond in De Lier (Z-H) het NK ''Vrije Renners'' plaats. Het was een prima dag, met veel deelnemers in de diverse categorieën. Helaas zien we in de uitslagen maar weinig van onze BWF licentiehouders terug; opvallend omdat vorige jaren toch altijd wel vrij veel man van de BWF hun kans waagden op het NK. Volgend jaar zeker weer doen! 

"We" scoorden alleen in de categorie 60+ waarin Ad Valentijn brons haalde, Johan Brouwers vierde was en Peter van der Geest vijfde. Van harte Ad, met deze podiumplek.

Vanaf zondag 21 augustus rijden wij in Brabant onze laatste 6 koersen van dit seizoen, te beginnen op Weststad (A, inclusief het Kampioenschap van de Amerstreek), daarna het dorpsrondje te Teteringen (B), vervolgens oud en vertrouwd Moleneinde (B), een vernieuwd parcours te St. Willebrord (A), daarna Tilburg Pijnenburg (B) en als afsluiter Sprundel (A). Tot ziens dus weer!  

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 •  

   BWF 50- Kampioen 2017

   KAMPIOEN

             Tom Nelen

   
 •  

  BWF 50+ Kampioen 2017

   Kampioen Mies

              Pieter Mies

   
 •  

   BWF Amateur Kampioen 2017

   Kampioen Leys

              Thomas Leys