Algemene info jubileum 2020

Op 20 januari 2020 bestaat de BWF al 50 jaar!

Opgericht in 1970, staat de BWF nu al weer 50 seizoenen garant voor aantrekkelijke en laagdrempelige wielersport in de regio. Het bereiken van dit jubileum zal de aanleiding zijn om van 2020 een prachtig seizoen te maken, met de nodige aandacht voor de historie.

Gedurende 2019 is door een kleine werkgroep al gewerkt aan een aantal leuke initiatieven (bestuur, Ad de Bruijn en de renners Menno Grootjans, Pieter Mies, Wiebe de Jong en Ronnie van Tetering). We gaan nog niet alles verklappen. Hou de komende maanden de website en Facebook pagina maar in de gaten.

Eén ding is al gerealiseerd. Door onze oud-voorzitter Rein Lambregts, bekend schrijver van wielerboeken, is gewerkt aan een speciaal jubileum-boek, getiteld ‘’50 JAAR BWF’’. Dit boek is op 25 januari 2020 uitgebracht, tijdens een feestelijke bijeenkomst. Het is een mooie hard-cover uitgave, met zo’n 150 pagina’s en heel veel prachtig fotomateriaal. Velen van u zullen zich -letterlijk en figuurlijk- in dit boek herkennen.

Op de aparte pagina op deze site vindt u meer informatie over dit boek en de manier waarop u dit kunt bemachtigen (in 8 winkels in de regio, maar ook via bestelling via internet).

In zo’n jubileumjaar is er voor ons extra veel werk te doen. Wij kunnen hierbij nog best wat helpende handen gebruiken. Als u interesse heeft om de BWF hierin te ondersteunen, stuur dan even een mailtje? Bedankt!