BWF koers Nispen 20 september !

BWF BestuurNieuwsReageer

We gaan er toch nog eens ouderwets tegenaan in 2020. Ons lid Stichting Sportfrinten (o.l.v. Freddy Aarts) heeft het voor elkaar om de mooie ‘’Ronde van Peet’s Bloemenshop Borteldonk’’ te organiseren. Vorig jaar bleek dit een prachtige ronde (4,4 km.) die door velen bezocht is en goede reacties opriep. Lees het wedstrijdverslag nog maar eens terug en zie de foto’s van 2019. De vrolijke startfoto hierbij zegt genoeg! Laten we hopen op weer zulk weer en sfeer.

Een aantal zaken zijn nu in 2020 van groot belang (LEES HET ONDERSTAANDE DUS GOED):

T.a.v. Covid-19 :

Vanzelfsprekend gelden buiten de koers alle RIVM corona richtlijnen, voor de renners, de medewerkers en het publiek. Als u verkoudheidsklachten hebt, neemt u NIET deel en kom NIET naar Nispen. Verder: geen handen schudden, altijd de 1,5 meter afstand bewaren. De ruimten van de organisatie zijn niet om met elkaar te blijven buurten, dat gebeurt buiten, op 1,5 meter afstand.

Bedenk dat de organisator een forse boete kan oplopen als aanwezigen de regels schenden. Ter plekke zal streng worden toegezien op naleving van het corona protocol. We rekenen op uw gezond verstand en volledige medewerking.

De organisatie draagt zorg voor een zo corona-veilig mogelijke omlijsting, maar meerijden in het peloton is de eigen keuze van de renner. U accepteert dat deelname aan de koers, meerijdend in het peloton, geheel op eigen risico geschiedt.

Inschrijven:

Inschrijving GESLOTEN.

U ontvangt een bewijs van inschrijving, dat u zelf uitprint en toont op 20 september a.s.

We beperken de pelotons tot maximaal 100 renners per categorie.

Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 19 september om 12.00 uur. Daarna maken wij de definitieve startlijsten op.

Bij de inschrijving haalt u op 20 september alleen uw rugnummer op. U zorgt zelf voor sluitspelden. Het is een wegwerpnummer, dat u dus niet terug komt inleveren. Het inschrijflokaal blijft zo leeg mogelijk, dus gesprekken voert u buiten.

De wedstrijd wordt verreden onder het BWF wedstrijdreglement, dat u bij deelneming aanvaardt.

We volgen ook het normale BWF dagprogramma. Dus om 10.30 uur de 50+, om 12.00 uur de 50- en om 13.30 uur de amateurs. We laten per categorie maximaal 100 renners toe. We huldigen de top-3 (corona-proof) en maken een uitslag op tot en met nr. 30.

We hopen dat we met ieders medewerking een mooie sportdag kunnen beleven, op een veilige manier.

Informatie wedstrijd:

Hieronder de gegevens van de wedstrijd. Meer info over de wedstrijd is te vinden op de website van ons organiserend lid: zie http://www.sportfrinten.nl/rondeBorteldonkBWF2020.html).

Parcours: Zonnelandstraat, Oude Turfvaartsestraat, Vierhoevenstraat en Nispenseweg (we rijden linksom). Lengte parcours: 4.400 meter. Wegdek: 100% asfalt.

Start/finish: Zonnelandstraat 6

Afhalen rugnummer: “Hoeve Zonneland”, Zonnelandstraat 6, 4709 RA Nispen (dit lokaal is alleen om rugnummer af te halen, er wordt geen kleedmogelijkheid aangeboden !).

Parkeren: aan de rand van het parcours op een steenworp van de permanence. De parkeerplaats is eenvoudig te bereiken zonder over het parcours te rijden. Volg de N262 (Van Roosendaal naar België) en sla, komend uit de richting Roosendaal, bij de rotonde bij Nispen af bij de derde afslag en ga onmiddellijk links. Via ’t Zijl kom je dan uit op de Oude Turfvaartsestraat. Bij nummer 45 kan op het terrein geparkeerd worden. De route naar de parkeerplaats is vanaf ’t Zijl aangegeven.

Tot ziens in Nispen !