De prijzen zijn verdeeld !

BWF BestuurNieuwsReageer

In een gezellige sfeer zijn afgelopen zondag in Terheijden ook de prijzen voor de eindklassementen uitgereikt. De groepen gingen samen op de foto, zie hierboven. Onze secretaris had voor alle dertig renners een persoonlijk woordje en overhandigde de waardebonnen van Wim de Vos Fietsen.

Tevens was er van Sportvoedingwebshop.com een mooi gevulde tas met voeding voor de 3 licentiehouders per categorie met de hoogste opkomst. Wie dat waren?

50+: Johan Pemen, Kees van de Sande en Rene Haast, alle wedstrijden gereden!

50-: Yannick Sprangers (slechts één gemist), Roberto Secci en Jason Nieuwkerk (twee gemist)

Amateurs: Joachim Raeymaekers, Wim van Roey en Thomas Leys. Aanwezig in bijna alle A- en B-koersen.

De eindstanden van het algemeen klassement Wim de Vos Fietsen zijn als volgt. En de winnaars nemen die trui mee naar huis.

50+: Johan Pemen, Kees van de Sande, Niky Deijkers, John Haast, Tony Verschuuren, Raphael Gabriels, René Haast, Dennis van den Ouden, Sjaco Hoondert, Andy van Loon.

50-: Yannick Sprangers, Roberto Secci, Bjorn Tsoi, Wiebe de Jong, Edwin Kas, Jason Nieuwkerk, Ben van Baelen, Ben Coremans, Jelle Andries, Joachim Raeymaekers.

Amateurs: Mike Kruijthof, Joachim Raeymaekers, Roel van Gameren, Guus de Graauw, Wim van Roey, Jurgen Verbocht, Thomas Leys, Philippe Dela Montagne, Alex Masseurs, Lorenzo Arena.