Fijn nieuws: uitbreiding bestuur.

BWF BestuurNieuwsReageer

Na onze online bestuursvergadering van gisteren, hebben we mooi nieuws te melden. Het bestuur 2021 vormt zich!

Zoals u weet zochten we al enige tijd naar nieuwe versterking voor het bestuur. Ten eerste diende de rol Penningmeester structureel te worden ingevuld (dit is de afgelopen jaren ‘interim’ waargenomen door Gerard van Raak, waarvoor veel dank!). Daarnaast stopt ons bestuurslid Wim van Beek (Secretaris), na 11 jaar bestuur (hij blijft trouwens wel als vrijwilliger betrokken, o.a. beheer van de website).

Gelukkig hebben zich maar liefst 3 nieuwe enthousiaste mannen gemeld! Ten eerste treedt ons trouwe jurylid Jacco Eckhart toe, in de rol van Secretaris. Daarnaast zal hij rond de koers het onderwerp ‘veiligheid’ blijven beheren.

Vervolgens is er nog een jurylid dat toetreedt tot het bestuur: Jan van de Avort, oud-renner en goed bekend als speaker op de koers. Jan gaat algemene bestuurstaken doen.

En als derde treedt Berco van Gool toe. Hij zal de taak Penningmeester gaan vervullen. Berco behoort tot de actieve renners en dat zien we graag binnen het bestuur.

Daarmee is het bestuur weer op goede sterkte en kunnen de vele taken goed verdeeld worden. Formeel moeten deze toetredingen worden bekrachtigd in de jaarvergadering, die over enkele weken (digitaal) zal plaatsvinden. Wij gaan er van uit dat ieder net zo tevreden zal zijn als wij met deze versterkingen.

Op naar een goed nieuw seizoen, hopen we!