Harry Voesenek, oprichter BWF, overleden.

BWF BestuurNieuwsReageer

Beste renners, helaas bereikte ons het trieste nieuws dat op 12 april jl. ons oud-bestuurslid Harry Voesenek op 91-jarige leeftijd is overleden. Harry, ooit oprichter van wielervereniging Avanti, stond in 1970 aan de wieg van de BWF, koerste zelf natuurlijk ook en werd zelfs enkele malen BWF kampioen. In de organisatie van de BWF heeft hij gigantisch veel betekend; hij was tot 2002 penningmeester, organiseerde vele koersen, was chauffeur van de jurybus, etc. Echt zo’n man waar een vereniging op kan bouwen. Niet voor niets werd hij in het verleden als erelid benoemd en blijft hij zo op onze site vermeld staan.

De laatste jaren zagen we Harry nog regelmatig langs het parcours om de sfeer op te snuiven. Dit vooral ook als zijn zoon Peter, die regelmatig bij de BWF koerst, mee reed. Op de foto hierboven een vrolijk bewijs daarvan, uit 2016. Een krantenberichtje over Harry in BN De Stem van 14 april jl. vindt u hier. Aan de start van de koersen op Moleneind 15 april zullen we op gepaste wijze aandacht aan dit overlijden besteden.

Wij hebben begrepen dat de uitvaart zal plaatsvinden op woensdag 18 april a.s. om 12.30 uur in uitvaartcentrum Zuylen te Breda.

Onze gedachten gaan uit naar Peter en de overige de familie en naasten van Harry, die wij veel sterkte wensen met dit verlies om te gaan.