Het jaar 2021 in …

BWF BestuurNieuwsReageer

Beste renners en andere belangstellenden,

Het nieuwe jaar is begonnen. Daarmee laten wij ons jubileumjaar 2020 achter ons, een jaar waarin bijna alle mooie jubileum plannen niet door gingen en we slechts 3 keer hebben kunnen koersen met elkaar. Wel kon in januari 2020 gelukkig ons jubileum feest door gaan, met vele oud-kampioenen aanwezig, een Koninklijke onderscheiding voor onze Lies en de presentatie van het boek ”50 jaar BWF” (die is nog steeds te bestellen via deze site!).

Laten we hopen op een beter 2021. We wensen jullie alle goeds en gezondheid toe.

Richting het komende seizoen hebben wij de volgende beslissingen genomen:

  • We proberen ons mislukte jubileum seizoen 2020 alsnog te gaan rijden in 2021. We zijn hier nog wel afhankelijk van de mogelijkheden bij de plaatselijke organisatoren. Er wordt aan gewerkt en nader bericht zal volgen.
  • Renners die in 2020 al een licentie hadden aangevraagd en betaald, hoeven dat in 2021 niet opnieuw te doen. Wij sturen in 2021 een gratis licentie toe. Als er belangrijke gegevens gewijzigd zijn (andere categorie bijvoorbeeld), laat dat dan z.s.m. weten (via een mail aan BWF).

Hou de site en onze sociale media in de gaten voor eventuele nieuws-updates. En in de tussentijd: rij met verstand (solo) en train lekker door!