Brabantse WielerFederatie

Het seizoen 2022 staat voor de deur!

Beste renners, met veel plezier kunnen we aankondigen dat het seizoen 2022 in de steigers staat. Na het mislukte jubileumseizoen 2020 (3 wedstrijden) en een half seizoen 2021 (met gelukkig vanaf juli 2021 toch nog 8 mooie koersen) hebben we nu uitzicht op een totaal gevuld seizoen. Mooi om te zien dat veel organisatoren toch door gaan.
De wedstrijdkalender staat inmiddels op de website gepubliceerd (al wijzen wij er op dat vele details van wedstrijden, alsmede de inschrijfmogelijkheden, nog zullen worden aangevuld de komende tijd).
U zult gaan zien:
– we beginnen op 6 maart met 4 maal een trainingswedstrijd op Moleneind Breda, die dit jaar verreden wordt in 1 open categorie met start om 10.30 uur;
– de openingskoers is op 3 april in Bergen op Zoom;
– dit seizoen zijn er 12 mooie A koersen op grote rondes; u ziet vele oude bekende rondes terug;
– op 12 juni organiseert BWF alweer het NK Vrije Renners, dit maal in Roosendaal;
– het BWF kampioenschap is op 26 juni op de Omloop Liesbos te Breda;
– in augustus is de ‘Vuelta’ zomercompetitie, met op 21 augustus de ZC op Weststad Oosterhout, waar die dag ook de Vuelta etappe overheen rijdt! Dit wordt een bijzondere dag.

We streven weer naar iedere zondag koers, van maart tot en met september. De tijd en de corona ontwikkelingen zullen uitwijzen of dit allemaal haalbaar blijkt te zijn, maar de plannen en het enthousiasme zijn er!
Wel wijzen wij er nog eens op dat wij altijd behoefte hebben aan extra helpende handen. Ook dit moeten we samen doen. Dus weet je iemand die de BWF af en toe kan ondersteunen, leg dan even contact met het bestuur.
Via de website zijn de vaste licenties voor 2022 aan te vragen.
Hopelijk tot snel, op Moleneind Breda.

Deel dit bericht