LEES: informatie over BWF kampioenschap Terheijden op 25 juli a.s.

BWF BestuurNieuwsReageer

Komende zondag gaan, na twee jaar, de befaamde rood-wit-geblokte truien weer betwist worden.
Hier wat belangrijke praktische informatie:
Digitaal inschrijven: inschrijven gaat weer uitsluitend digitaal, via deze link: https://inschrijven.nl/form/2021072551183-nl
Licentie: het is een open wedstrijd, dus iedereen kan meedoen, maar BWF kampioen kunnen alleen de renners worden die beschikken over een BWF licentie. Er is dus een wedstrijduitslag en een kampioensuitslag.
Parkeren: Het is niet mogelijk om op of aan het parkoers (nabij de molen van Terheijden) te parkeren. Als u met de auto naar het parkoers komt, rij dan vanaf Zevenbergschenhoek of door het dorp Wagenberg. Zo niet, dan is de enige parkeer gelegenheid bij de carpool-plaats bij de brandweer; direct bij “afslag Vaartkant” Terheijden; zo’n 2 km. verwijderd van de molen.
Publiek: Publiek is niet verboden, maar wel dient te beschikken over een eigen zitplaats (neem dus eigen stoeltje mee) en dient steeds de 1,5 meter in acht te nemen. Dit zijn vergunningsvoorwaarden van de Gemeente, dus houdt u zich hier alstublieft aan!
Door de corona maatregelen heeft de organisatie een aantal feestelijke randverschijnselen moeten schrappen. Maar we gaan er toch een mooi fietsfeestje van maken op een aantrekkelijk parcours van 2.500 meter, met hopelijk 3 mooie nieuwe BWF kampioenen!
Graag tot zondag.