Kalender gepubliceerd; startend 2 mei a.s.

BWF BestuurNieuwsReageer

Alles natuurlijk onder een enorm voorbehoud van de Covid-19 maatregelen. Maar toch zijn we maar wel begonnen met plannen. Zo is er in samenwerking met een aantal organisatoren nu een concept kalender, die inmiddels op de website staat (zie onder Wedstrijden). Als de maatregelen er toe leiden dat we pas later kunnen starten, dan heeft deze kalender mogelijkheden om wedstrijden om te zetten naar latere data (door Moleneinde of ZC te laten vervallen).

Zoals je ziet slaan we maart en april geheel over en zijn er ook geen trainingswedstrijden. We starten op 2 mei in Terheijden en dat zal meteen het BWF kampioenschap zijn (dat in 2020 niet is verreden). Alleen licentiehouders van de BWF kunnen daar kampioen worden. Verder toont deze kalender 10 mooie rondes (vaak op lang parcours):
– Galder
– Lepelstraat
– Breda ‘Liesbos’
– Roosendaal
– Hoeven
– Rijsbergen ‘Pannenhoef’
– Teteringen
– Bergen op Zoom (klassieker, groot parcours, lange afstand)
– Nispen ‘Borteldonk’
– Breda ‘De Rith’ (die in 2020 als jubileum openingskoers bedoeld was geweest)
– en meerdere keren het populaire Breda Moleneind.

Jullie worden nog nader geïnformeerd over de exacte details van iedere koers, alsmede over de manier waarop we vanaf nu de inschrijving gaan doen (waarschijnlijk totaal digitaal, vooraf) en de verdere corona-regels.

We gaan zien wat er in 2021 mogelijk gaat zijn, maar weet dat de BWF probeert klaar te staan voor als het weer kan. In de tussentijd: train ze!

Oh ja, voor de liefhebbers: het leuke jubileumboek is nog verkrijgbaar via deze website; bestellen en betalen doe je hier op de site, snel en veilig.