Brabantse WielerFederatie

Kalender seizoen 2023 gepubliceerd ! (en kleine wijzigingen)

Beste renners, samen met de organisatoren is weer een mooi programma in elkaar gezet voor 2023. We mogen al deze vrijwilligers zeer dankbaar zijn.

De kalender op de website is bijgewerkt. De details van de diverse koersen zullen nog naar 2023 moeten worden aangepast. Dit zal tijdig voor de koers gebeuren. Er vinden zo nu en dan nog wijzigingen plaats, dus check altijd de meest recente kalender om zeker te weten waar en hoe laat je kunt rijden.

  • In maart zijn er 3 trainingswedstrijden (5, 19 en 26 maart). Die worden dit jaar verreden in 1 categorie, om 10.30 uur, op het wielerparcours in Rucphen. Daar rijden we trouwens ook nog op 2 april, een B-programma. Dus eerst vier maal Rucphen.
  • Er volgt dan een hele reeks mooie A koersen (totaal komend seizoen 11 A wedstrijden). Vele bekende locaties keren terug op de kalender.
  • Het BWF kampioenschap zal op 18 juni worden verreden in Roosendaal.
  • De BWF staat al wéér garant voor het NK van de WFN, dit jaar op 2 juli op Rijsbergen-Pannenhoef!
  • Wederom komen er 4 wedstrijden Zomercompetitie, van 30 juli t/m 20 augustus.
  • Sluitingskoers op 17 september te Nispen-Borteldonk.

Al met al weer een leuk seizoen voor de boeg. Maar… voor het organiseren van dit alles zijn handjes nodig… en die kunnen we nog steeds gebruiken! Dus kent u iemand die het leuk vindt om te ondersteunen, laat het ons weten aub!

Licentie aanvragen zijn mogelijk via het formulier op deze website.

Deel dit bericht