Midzomer mededelingen

BWF BestuurNieuwsReageer

Tijd voor een kleine update :

John de Leeuw Nederlands Kampioen / Zomercompetitie halverwege / Vooruitblik nazomer

Het eerste nieuws dat bijzondere aandacht verdient (ondersteund door bovenstaande foto) is het feit dat onze BWF-licentiehouder John de Leeuw in de categorie 50+ binnen een week achtereenvolgens BWF-kampioen en Nederlands Kampioen WFN werd. Zowel in Hulten als de week nadien in Rijsbergen toonde hij zich de sterkste van de kopgroep. Op het NK versloeg hij daarmee een groot peloton van 70 deelnemers in zijn categorie. We feliciteren John hiermee nogmaals van harte. Een luxe-probleem dat hij komend seizoen de rood-wit-geblokte trui zal gaan inruilen voor de rood-wit-blauwe WFN trui… Een andere BWF licentiehouder op het podium was overigens Peter van der Geest, met een mooie 3e plaats in de cat. 60+, waarmee ook van harte!

Overigens kregen we van renner Jeroen Bosman nog een leuk videoverslag van de 50+ wedstrijd : https://youtu.be/kSNCvSnb-bQ

Na het NK zijn we voor 4 weken de Zomercompetitie ingegaan, die ook de komende 2 zondagen nog verreden wordt in Rucphen (start om 10.30 uur voor 60 km., alle renners welkom en ieder rijdt tezamen). De eerste twee wedstrijden werden gewonnen door Jurgen Verbocht en Xavier Ketelaars. Laatstgenoemde voert ook het klassement aan, dat over deze 4 wedstrijden wordt bijgehouden. Dit is te raadplegen via deze website in het uitslagenbestand van de ZC. Hij wordt gevolgd door Sil van de Ven en Richard van Schie.

Dan een doorkijkje naar de nazomer: na de ZC hebben we nog 6 leuke wedstrijden in petto: de dorpsronde van Teteringen, de week daarna de ronde van Lepelstraat. De datum nadien staat nog open, maar we kunnen melden dat er hard gewerkt wordt om die 9 september nog een leuke koers te houden (mogelijk in Nispen). Dan op 16 september de nieuwkomer Bergen op Zoom (mooie ronde bij Stayokay), gevolgd door het oude vertrouwde Pijnenburg-parcours te Tilburg en de week nadien de sluitingskoers op het al even vertrouwde Hoeven. We hopen jullie op deze nazomer wedstrijden ook weer in grote getale te zien!

Voor nu nog een prettige voortzetting van de zomer gewenst.