Brabantse WielerFederatie

Naar de laatste 4 van het seizoen.

Met de zoveelste warme dag achter de rug komen we geleidelijk in het einde van het BWF seizoen terecht. Maar er staan nog 4 mooie zondagen op ons te wachten, met driemaal een B-programma en dan de sluitingskoers met een vol A-programma. De inschrijflinks voor de digitale inschrijving zijn toegevoegd aan deze wedstrijden op de kalender.

Eerst zien wij elkaar 28 augustus a.s. in Teteringen. Het inmiddels bekende pittige dorpsrondje, deels op klinkers, met finish voor het café op het plein. Gezien de prettige temperatuur komende zondag zal het een lekkere ochtend zijn om te koersen. Let op dat de starttijden van beide categorieën een half uur vroeger liggen dan normaal.

Dan komen we op 4 september nog eenmaal op Moleneind, om daarna 11 september de mooie grote polderronde van Hoeven te doen. Die ronde van ruim 4 km. hebben we al jaren in ons programma en levert altijd mooie strijd op, zeker als er een beetje wind wil staan.

En dan 18 september de sluitingskoers op Nispen-Borteldonk, altijd mooi en prima georganiseerd. De ronde van 4,4 km. loopt ook door het buitengebied en werd de laatste jaren door de renners zeer gewaardeerd. Op die dag is er ook een aparte amateurcategorie (A-programma).

We hopen jullie deze 4 zondagen nog te mogen ontvangen; laten we er samen weer wat moois van maken.

Deel dit bericht