Onze komende koersen > digitale inschrijving !

BWF BestuurNieuwsReageer

Beste renners, eindelijk kan ook de BWF weer starten! We zien er zeer naar uit om jullie weer van een aantal mooie wedstrijden te voorzien. Voor die komende wedstrijden, zie de wedstrijdkalender. De eerste zal zijn op de bekende Ronde van de Pannenhoef, Rijsbergen.
De inschrijving voor alle wedstrijden zal dit jaar uitsluitend digitaal plaats vinden. U doet dat via deze link: https://inschrijven.nl/form/2021071151183-nl
In de wedstrijdkalender wordt bij iedere wedstrijd in de beschrijving een link naar het inschrijfformulier opgenomen. Er kan ingeschreven worden tot de dag voor de wedstrijd. Op de dag zelf inschrijven is dus niet meer mogelijk! Zo hebben we als organisatie op voorhand goed zicht op hoeveel renners we kunnen verwachten en maken we het contactmoment bij het secretariaat zo kort mogelijk.
Neem alsjeblieft ook weer eens goed kennis van onze reglementen, zodat weer goed duidelijk is volgens welke regels wij alles organiseren. Zo is de 50- categorie niet toegankelijk voor renners met een licentie als amateur of hoger.
Graag tot 11 juli a.s.!