Op naar de laatste 5.

BWF BestuurNieuwsReageer

Met een geslaagde zomercompetitie en mooi EK achter de rug, zal vanaf zondag 25 augustus het ‘normale’ seizoen van de BWF weer door gaan. Nog 5 koersen te gaan, waarin nog punten te halen zijn voor het eindklassement van Wim de Vos Fietsen en voor het opkomstklassement van Sportvoedingwebshop.com. De aan die klassementen verbonden prijzen zullen 22 september a.s. op de koers in Terheijden worden uitgereikt.

Maar eerst:

  • 25 augustus de dorpsronde Teteringen, altijd sfeervol zo dwars door het dorp, voorafgaande aan de Dorpsloop. Daarom starten we met beide koersen een half uur eerder: 10.00 uur en 11.30 uur.
  • 1 september de hagelnieuwe ronde van Nispen ‘Borteldonk’. Onze licentiehouder Freddy Aarts met zijn collega’s van Sportfrinten hebben deze organisatie op zich genomen en doen een A-koers op een mooie ronde van 4,4 km. Zie ook meer info over de Stichting en deze ronde op hun website.
  • 8 september het bekende rondje te Sprundel, wederom georganiseerd door Rinie van Zundert met Avanti. Een B-programma.
  • 15 september doen we voor de tweede keer dit jaar Hoeven aan. Helaas heeft de organisatie moeten besluiten geen A-, maar een B-programma te doen, dus geen aparte amateurkoers op deze datum.
  • En dan Sluitingskoers 22 september op de ronde van Terheijden, die we normaal altijd in het voorjaar doen, maar die ons dit jaar ontvangt voor een spetterende afsluiting met een A-koers en uitreiking van de eindklassementen etc.

We zien u de komende weken nog heel graag meedoen!