Op richting het nieuwe seizoen! #kalender

BWF BestuurNieuwsReageer

Op 12 januari jl. vond de jaarlijkse vergadering plaats met alle organisatoren. Het bestuur heeft toelichting gegeven op een mooi seizoen 2018 en er is vooruitgeblikt naar seizoen 2019. Komend jaar gaan we weer wat kleine verbeteringen doorvoeren, die de uitstraling en professionaliteit ten goede zullen komen.

BWF doet wel een uitdrukkelijke oproep voor extra vrijwilligers! We hebben behoefte aan enthousiaste mensen die op enige wijze willen ondersteunen. Zonder vrijwilligers geen koers… en momenteel is ons bestand te klein geworden. Weten jullie iemand, leg dan graag even contact met ons.

In 2019 zal ook gewerkt gaan worden aan de voorbereiding van het jubileumjaar 2020 (als de BWF 50 jaar bestaat). Wat we nu al kunnen melden is dat er momenteel (door onze ere-voorzitter Rein Lambregts) al geschreven wordt aan een jubileumboek, waarin die prachtige historie aan de hand van veel foto’s zal worden bewaard. Dat zal begin 2020 beschikbaar gaan komen. Verder werken we in 2019 verder om het jubileumjaar extra glans te gaan geven.

En dan de kalender… daar zit u natuurlijk al op te wachten. Deze staat nu al op de site! Een paar zaken kunnen we al opsommen:

  • 4 trainingswedstrijden op Moleneind Breda, van 10 t/m 31 maart
  • de klassieke openingskoers Rijsbergen Oekel op 7 april (uitreiken licenties/rugnummers)
  • het BWF kampioenschap op 19 mei (Bergen op Zoom)
  • voor het derde jaar op rij het NK WFN (op 9 juni in Lepelstraat, op een ronde van 6 km.)
  • op 4 augustus zal er een EK van de WCF zijn (Kloosterzande)
  • veel vaste rondes blijven op de kalender
  • helaas zijn we dit jaar niet in Hulten, maar we hebben wel een nieuwe A-koers: Nispen (”Ronde van Borteldonk”)

Denk er om dat u de BWF licentie al weer kunt aanvragen via deze site. Het biedt u (en ons) veel meer gemak bij de inschrijving, een eigen rugnummer, uw gegevens altijd correct vermeld, meedingen naar het kampioenschap en is uiteindelijk goedkoper als u vaker bij ons koerst. De licentieprijzen zijn 35 en 55 euro.

We hebben besloten in 2019 te stoppen met ‘borg’. Ook bij de uitgifte van dagnummers. Het scheelt de BWF en de inschrijvers veel gedoe. Wel willen we natuurlijk altijd de rugnummers terug…

We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken! Eerst nog 8 weken trainen…