Paar mededelingen over NK 9 juni en Besterd 16 juni a.s.

BWF BestuurNieuwsReageer

Beste renners, de komende weken weer een paar mooie koersen voor de boeg, Hou even rekening met het volgende:

9 juni NK WFN Lepelstraat: alle info op deze site, onder de rode button ”NK”. We zien al heel veel BWF renners die de voorinschrijving gebruiken, dat is mooi! Maar er kunnen absoluut nog deelnemers bij. Zo’n NK is een mooi evenement met extra sfeer en veel renners en publiek uit heel het land. Deelname kan met een WFN licentie, maar staat ook open voor BWF 50+ en 50- renners op een daglicentie. Wees welkom! De digitale voorinschrijving staat nog open tot zaterdag 8 juni a.s. om 12.00 uur. Daginschrijving is duurder, dus schrijf vooral vooraf in. 

16 juni Tilburg Den Besterd: Nog zo’n mooie ronde door een woonwijk, in dit geval hartje Tilburg. Een hele dag met loopsport en wielersport, waarbij we de vorige twee jaren zagen dat er massa’s publiek op af komen. En veel renners, want de prijzen- en premiepot is zeer goed gevuld. In totaal 1000 euro is er te verdelen in de diverse wedstrijden, met de leidersprijs, het 3-rondenklassement, premierondes en 20 eindprijzen per categorie! Onze speaker Kees zal dit samen met de bekende Kees Maas aan elkaar praten.

De organisatie benadrukt dat dames apart worden geklasseerd en er ook een totale prijzenpot voor de dames is. Dames rijden gelijk met de 50+ cat. Let ook hier op de iets gewijzigde starttijden: 11.30 uur de 50+/dames. En 13.00 uur de 50- (en aangezien het een B-programma is ook de vaste BWF amateurs). Om 15.30 uur is er ook nog een retro koers!