Seizoen 2018!

BWF BestuurNieuwsReageer

Tijdens de jaarvergadering op 13 januari jl. is samen met de organisatoren een prachtige nieuwe kalender vastgesteld.

De kalender staat al op de website! Wel wijzen wij er op dat van meerdere wedstrijden de details in de komende weken nog zullen worden aangepast. Check dus tijdens het seizoen de site altijd voor de laatste info.

  • vanaf de openingskoers te Oekel op 1 april, vele mooie A-wedstrijden in de regio
  • het BWF kampioenschap in Hulten op 15 juli
  • wederom het NK WFN georganiseerd door de BWF, te Rijsbergen op 22 juli
  • een aantal wedstrijden gaan verreden worden op nieuwe parcours, zoals Etten-Leur, Schijf en Sprundel

In 2018 gaan we ook werken met 2 kleine aanpassingen in het reglement, om in de 50+ en 50- categorie voor iets meer evenwicht te zorgen. Hiermee stemde de vergadering op 13 januari in:

  • in de 50+ zullen we voortaan na de wedstrijd ook de top-3 huldigen van de 60+ renners binnen die wedstrijd (bloemen, geen extra prijzengeld). Ze starten tegelijk, maar we kijken wel naar aparte klassering.
  • in de 50- wordt de promotieregeling iets aangescherpt. Die gaat gelden voor 3 overwinningen en tevens in het geval een renner 5 maal op podium heeft gestaan. Dan voor een vol seizoen rijden bij de amateurs.

De licentie aanvraag module op de website staat weer actief. U kunt dus uw licentie 2018 aanvragen.

We gaan er weer een mooi seizoen van maken! Overigens zijn wij altijd nog geïnteresseerd in vrijwilligers om de BWF te ondersteunen, al is het maar enkele keren per jaar. En we zoeken een bestuurslid, specifiek een penningmeester. Weet u iemand ?