Brabantse WielerFederatie

Roosendaal

  • Datum:07-04-2024
  • 50-:12:00
  • 50+:10:30
  • Amateurs:13:30
Extra info: Openingskoers; licenties

Beschrijving

100% asfaltronde van 3,4 km.

De ronde wordt linksom gereden vanaf het vertrek in de Puitenbroekstraat (start/finish) naar rechts de Vogelenzangstraat in, aan het eind naar links de Korte Zegstraat in, die over gaat in de Meirestraat. Eind Meirestraat naar links de Puitenbroekstraat indraaien naar de finish.

Op het zeer open parcours in Roosendaal zijn alle ingrediƫnten aanwezig om er een spannende koersvan te maken. Het parcours kent een venijnig klimmetje wat elke 3,4 km weer voor de wielen komt. Ook de wind heeft vrij spel op het aan de rand van Roosendaal gelegen parcours. Het is overigens een technisch eenvoudig asfaltparcours met goed lopende bochten. Ook voor het publiek is het een leuke ronde om naar te kijken. Strategisch opgesteld, zijn de renners over een groot deel van de route te volgen.

Meer uitgebreide informatie is te vinden op de website van de organisator: www.sportfrinten.nl. Neem op dit site vooral even een kijkje! Sportfrinten organiseert meerdere koersen met de BWF.

Permanence

Let op! De inschrijving vindt niet plaats op het sportpark. De permanence is gelegen direct na de eerste bocht aan de linkerkant van de weg aan de Vogelenzangstraat 6, 4705 AM in Roosendaal. In de schuur van de boerderij zijn we te gast om in te schrijven. Daar is het ook mogelijk om je bidon te vullen en naar het toilet te gaan. In de omgeving van de start/ finish en permanence is het niet mogelijk om de auto te parkeren. Parkeren dient bij het sportpark te geschieden.