Uitslagen

De meest recente uitslag van de afgelopen zondag staat in het bestand “Uitslag laatste wedstrijd”.

Downloaden of bekijken doe je door helemaal rechts op het pijltje (v) te klikken.

Op de tabjes in het bestand zijn de uitslagen van de diverse categorieën opgenomen.

De bestanden daaronder -per categorie- geven een volledige weergave van het klassement over het lopende jaar. Klassement start vanaf de openingskoers (trainingswedstrijden tellen niet mee).

 

Uitleg WIM DE VOS FIETSEN KLASSEMENT.

De BWF kent per categorie een klassement over het gehele seizoen. Alle deelnemers van een BWF wedstrijd ontvangen 10 punten in de categorie waarin zij deelnemen, ook renners met een licentie van collegabonden en/of dagkaarthouders. De eerste renner in de uitslag ontvangt 30 punten extra. De volgende in de uitslag ontvangt telkens een punt minder tot aan de twintigste plaats. Na de eerste twintig in de uitslag worden renners op rugnummer gesorteerd en maakt het verder geen verschil in punten.

Klassementspunten worden toegewezen op BWF A of B wedstrijden, alsmede het BWF kampioenschap. Tijdens trainingswedstrijden en de Zomercompetitie worden geen punten toegekend. Punten zijn niet overdraagbaar tussen de verschillende categorieën en klassementen. Het BWF bestuur behoud het recht om extra punten toe te kennen voor bepaalde evenementen. Dit wordt altijd vooraf bekend gemaakt.

Wekelijks is er een publicatie van de tussenstand, onder voorbehoud van eventuele correcties. Correspondentie over de uitslag na afloop van de wedstrijd bij de jury en over het klassement via info@brabantsewielerfederatie.nl. Eindprijzen zijn tegoedbonnen, die definitief worden toegewezen na de laatste wedstrijd op de BWF wedstrijdkalender.

De tegoedbonnen worden persoonlijk verzilverd in de winkel van Wim de Vos fietsen, Keiweg 127 te Oosterhout. Dit dient te gebeuren in dit jaar. DAARNA VERVALLEN DE PRIJZEN.

Klassementsprijzen 2019:

Einduitslag per categorie:

  1.           € 35,00
  2.           € 30,00
  3.           € 25,00
  4.           € 17,50
  5.           € 15,00
  6.           € 12,50
  7.           € 10,00
  8.           €   8,00
  9.           €   7,00
  10.           €   5,00